ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Akçakale Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024 YKS

Mrt

Okul psikolojik danışmanımız tarafından sınava hazırlanan öğrencilerimize  sınav anını iyi yönetme ve motivasyonu sağlamak amacıyla sınav kaygısı ve sınavda zaman yönetimi semineri gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Öğrencilerimizin ders çalışma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak ve akademik gelişimlerini desteklemek için verimli ve etkili ders çalışma semineri yaptık.

Şbt

Velilerimize öğrencilerimizin akademik başarısı ve deneme analizleri konusunda bilgilendirme yaptık.

Ara

YKS'ye hazırlanan öğrencilerimize yönelik Deneme Analizi ve Soru Çözüm takibi yapıldı.

Ekm

11. ve 12. sınıf öğrencilerimize hem akademik hem de mesleki anlamda faydalı olabilmek adına yoğun bir çalışma dönemine girilmiştir. Bu süreçte Temel Yeterlilik Testi(TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) hakkında hazırbulunuşlukları kontrol edildi. Bize bilgi aktarımını sağlayan okul psikolojik danışmanımıza teşekkür ediyor ve tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.