ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Akçakale Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Öğrencilerimizin hem üniversite sınavlarına hazırlanmalarını sağlamak hem de okuldaki akademik başarılarını arttırmalarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor.  Bu kapsamda Temel Yeterlilik Testi (TYT) denemesi yaptık. Bu süreçte öğrencilerimizin akademik gelişimlerini takip ediyor ve tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü 85. ölüm yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Okulumuzda bu çalışmayı yapan öğretmenlerimiz Havva Nur KÖK, Mine PAMUK, Fatma BAHAR ve Cansu NAİMİOĞLU'na teşekkür ederiz.

Kas

Meslek tanıtma kulübümüz öncülüğünde öğrencilerimize mesleki seçim süreci ve meslekler hakkında bigi vermek amacıyla meslek tanıtım günlerimiz başladı. İlk tanıtımı polislik mesleğinden gerçekleştirdik. Polis memurları mesleğin eğitim süreci ve çalışma koşulları hakkında bilgi verdiler. Bu programı gerçekleştiren öğretmenlerimiz Fatma BAHAR ve Ayşegül YAYLAGÜL ŞAHİN'e teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizde iyilik ve yardımlaşma bilinci oluşturmak ve Kızılay'ın faaliyetleriyle ilgili bilgi vermek amacıyla pano hazırlanmıştır. Panoyu hazırlayan öğretmenlerimiz Esma AKILLI ve Emrah ÜNLÜOĞLU'na teşekkür ederiz.

Kas

Din öğretimi genel müdürlüğünün hedef 2024 YKS tanıtımı öğrencilere yapıldı.

Ekm

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini desteklemek ve geleneklerimizi öğrenmelerine katkı sağlamak için saygı, edeb ve nezaket konuları içerikli pano çalışması yaptık. Bu çalışmayı hazırlayan meslek dersi öğretmenimiz Şeyma ÖZÇELİK'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk veli toplantısını gerçekleştirdik. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda müdür baş yardımcımız ve müdür yardımcılarımız konuşma yaptı. Ardından velilerimiz öğrencilerinin bulundukları sınıflara geçerek sınıf öğretmenlerimiz ve branş öğretmenlerimizden öğrencilerinin kişisel ve akademik gelişimi hakkında bilgi aldılar.

Ekm

Öğrencilerimize TYT ve AYT hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı okulumuz pansiyon kayıtları başlamıştır. Pansiyon kayıt evrakları ekte sunulmuştur. Velilerimiz ve Öğrencilerimizn pansiyon kayıt evraklarını dikkatlice incelemeleri ve evrakları eksiksiz bir şekilde okul idaresine teslim etmesi gerekmektedir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 97. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"